KONYA / YUNAK - Yunak Fatih Ortaokulu

0 (332) 851 25 87
FATİH MAH. NAZLI CAD. FATİH İLKÖĞRETİM İLK OKULU BLOK NO 32 YUNAK / KONYA
Vizyon
Çevresinde her zaman en iyi olmayı hedefleyen, teknolojiyi en üstün düzeyde kullanan, gelişime her zaman açık, çevreye önem veren ve bireyi temel alan bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Çevremizdeki 10-14 yaş arasındaki çocuklara temel eğitim vererek onları çağın gereklerine uygun, teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip eden ve uygulayan, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, üreten ve yaratıcı gelişmelere açık, kendisiyle ve toplumla barışık, öğrenmeye ihtiyaç duyan, Atatürk ilkeleri ve laik cumhuriyete sahip çıkan, çevreye önem veren, yöresel kimliğini ve milli değerlerini koruyabilen, bilgisini referans kabul ettirip, kendine saygı ve güven duyan, özgür, demokrat, girişimci, genç ve dinamik bireyler olarak yetiştirmek ve orta öğretime hazırlamaktır.
Başarılar
2015 - 2016 eğitim öğretim yılı yıldız kızlar grubu voleybol şampiyonu. 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılı masa tenisi ikinciliği ve üçüncülüğü 2017 - 2018 Eğitim öğretim yılı Geleneksel Çocuk Oyunları ilçe birinciliği bulunmaktadır.
Saatler
DERS BAŞLAMA SAATİ: 08.30 DERS BİTİŞ SAATİ: 15.20 Tam zamanlı eğitim verilmektedir.
KATI YAKITLI(KÖMÜR) KALORİFER
Ulaşım
Ankara, Eskişehir illeri ile Yunak arasında her gün sabahları karşılıklı otobüs seferleri düzenlenmektedir. Ayrıca Akşehir ilçesine saatte bir minibüs seferleri karşılıklı düzenlenmektedir. Yunak´tan diğer şehirlere ulaşım Akşehir üzerinden sağlanmaktadır.
Okulumuz taşıma merkezidir
Okulumuzun yerleşkesi Yunak merkez Fatih Mahallesinde bulunmaktadır.
İL MERKEZİNE 160 KM´DİR OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında merkezi sınavla öğrenci alan okullara yerleşen öğrencimiz yoktur. Ancak 1 öğrencimiz Spor Lisesine yerleşti. Diğer öğrencilerimiz Yunak ilçemizdeki çeşitli liselere yerleşti.
Futbol, voleybol, satranç, masa tenisi turnuvaları.
Elektrik üreten güneş enerji panel sistemi (Yenilenebilir Enerji kapsamında)